Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست؛ حجت الاسلام و المسلمین حمید شهریاری رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه در مراسم رونمایی از سامانه خدمات الکترونیک قضایی که امروز (دوشنبه) برگزار شد، در پاسخ به این سوال که چرا دستگاه قضایی از طریق سامانه پیامکی اطلاع رسانی‌های خود را مانند سایر دستگاه‌ها به عموم مردم انجام نمی‌دهد؛ در جمع خبرنگاران اظهار کرد: در حال حاضر این خدمت بر روی سامانه ابلاغ الکترونیکی راه‌اندازی شده است و کسانی که می‌خواهند ابلاغ‌های خود را دریافت کنند، از طریق سامانه پیامکی اطلاع رسانی می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


 
وی افزود: در سال گذشته بالغ بر ۲۰ میلیون ابلاغ الکترونیکی داشتیم که تمام این ابلاغ‌ها به صورت پیامکی به ذی نفعان پرونده‌ها ابلاغ شده است.
 
حجت الاسلام و المسلمین شهریاری تصریح کرد: در طرح الکترونیکی ثنا، ثبت دادخواست‌های دیوان عدالت اداری و اطلاع رسانی‌ها به مردم هم از طریق پیامک انجام می‌شود.
 
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه در پاسخ به سوالی درباره علت قطع و وصل شدن مکرر سامانه ثنا و ایجاد معطلی برای مردم در دفاتر خدمات قضایی گفت: مشکلاتی را از ناحیه تأمین بودجه طی سه سال گذشته در دستگاه قضایی داشتیم و متاسفانه تا پایان سال ۹۶، نتوانستیم بودجه تملک و دارایی را از دولت دریافت کنیم.
 
حجت الاسلام و المسلمین شهریاری افزود: امیدواریم در سال ۹۷ این اتفاق بیافتد و در صورت اختصاص بودجه زیرساخت‌ها را تقویت می‌کنیم و در عین حال از مسئولان بودجه کشور در قوه مجریه و مقننه درخواست دارم به صورت جدی به مسئله زیرساخت‌ها در دستگاه قضایی توجه کنند، زیرا مردم خدمات خود را از این طریق دریافت می‌کنند.
 
وی در خصوص آخرین وضعیت استفاده از پابندها‌ی الکترونیک گفت: در خصوص پابند‌های الکترونیک از سوی رئیس سازمان زندان‌ها به مدیران کل زندان‌های کشور ابلاغ و اعلام شده است که آمادگی لازم برای بهره گیری از پابند‌های الکترونیک در قوانین مربوطه وجود دارد.
 
حجت الاسلام و المسلمین شهریاری افزود: بر اساس اخبار دریافتی در هفته گذشته، علاوه بر سه استانی که طرح استفاده از پابندها‌ی الکترونیک در آن‌ها اجرا شده بود، تعداد دیگری از استان‌ها نیز به این طرح می‌پیوندند و ما بالغ بر ۵۰ مورد داشتیم که زندانی به جای تحمل حبس در زندان، از طریق پابند‌های الکترونیک حبس خود را در خانه می‌گذراند.
 
رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه از افزایش تعداد پابندهای الکترونیک خبر داد و گفت: این آمادگی وجود دارد که استفاده از پابند‌های الکترونیک زندانیان تا پایان سال به یک هزار عدد برسد که البته بستگی به ابلاغ هر چه سریعتر آیین نامه مربوطه دارد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه ایران اکونومیست پابند الکترونیکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۳۵۸۱۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزیر تعاون: بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند

صولت مرتضوی روز چهارشنبه - ۱۲ اردیبهشت ماه - در حاشیه جلسه هیات دولت درباره لایحه پیشنهادی وزارت کار برای اصلاح قانون کار و قرارداد کارگران گفت: این موضوع در کمیسیون مجلس تصویب شده و در دستور نوبت کاری هیات دولت قرار دارد.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره بیمه کارگران توضیح داد: نماینده کارگران و کارفرمایان در جلسات مربوطه پیشنهاد داده بودند که افزایش بیمه طبق مبنای درستی انجام شود تا در دوران بازنشستگی کارگران اثر داشته باشد. بر همین اساس افزایش‌ها در ردیف‌های مبنا انجام شد که بیش از ۳۵ درصد است و نسبت به سال قبل ۹ درصد افزایش داشته است.

مرتضوی درباره مسکن کارگری اظهار داشت: در این خصوص قرارگاه مسکن تشکیل داده شد و وزارت راه و شهرسازی با همکاری وزارت تعاون و مدیران کارخانجات تلاش می‌کنند تا فرآیند‌ها کوتاه شود. بانک رفاه کارگران هم متولی تسهیلات تعاونی‌های کارگری شد که گام مهمی به جلو است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره لایحه جامع اشتغال توضیح داد: سامانه‌ای در حوزه اشتغال در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی راه اندازی شده است تا بیکاران سراسر کشور با مشخصات فردی، تحصیلات و محل زندگی شناسایی شوند و در آینده نزدیک از این سامانه رونمایی می‌شود.

وی ابراز امیدواری کرد با مدیریت مهار تورم و کمک‌های معیشتی دولت به همه آحاد جامعه به ویژه جامعه کارگری، قدری از مشکلات کارگران رفع شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی رفاه و تعاون

دیگر خبرها

  • تجربه تلخ بیماران از نسخه الکترونیکی
  • وزیر تعاون: بیکاران به زودی از طریق سامانه‌ای شناسایی می‌شوند
  • سازمان اداری و استخدامی کشور ابلاغ کرد/کارمندان دولت حق دریافت هدیه را ندارند/ برخورد قضایی با متخلفان
  • برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • صدای شما پیگیر مطالبات در استان چهارمحال و بختیاری
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه
  • تخمین بازه زمانی پروسه طلاق در نبود شوهر با مشاوره حقوقی
  • تأیید سوابق تحصیلی برای تمام داوطلبان ضروری است
  • وزیر کار: طرح فجرانه کالابرگ الکترونیک همچنان اجرا خواهد شد