Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: ۲۰ میلیون نفر امروز قابلیت بهره برداری از سامانه ثنا را پیدا کردند و در همین راستا با توسعه ابلاغ الکترونیک بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان در مدت دو سال صرفه جویی شده است.

به گزارش خبرنگار گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، نشست چهل سالگی انقلاب شکوهمند اسلامی ایران با موضوع دستاورد‌های قوه قضاییه در حوزه فناوری اطلاعات، بعدازظهر امروز در مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

آیت الله شهریاری رئیس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه اظهار کرد: فعالیت‌های گسترده‌ای در حوزه فضای مجازی از حدود ۱۰ سال پیش شروع کردیم که بسیاری از این موارد برای اولین بار در قوه قضاییه و نظام جمهوری اسلامی ایران صورت گرفت.

وی ادامه داد: مجموعه فعالیت‌های دستگاه قضایی در حوزه معماری جدید در ۴ لایه توانمندساز‌های نهادی، زیرساخت‌های فنی، درون سازمانی و فرایند‌ها و لایه خدمات بوده است که در لایه اول ساختار ستادی و استانی را تشکیل دادیم و توانمندساز‌های حوزه فناوری اطلاعات در حوزه انسانی و اصلاح قوانین و مقررات شکل داده شد.

آیت الله شهریاری افزود: لایه دوم به زیرساخت‌های نرم افزاری و شبکه ملی عدالت را در برمی‌‎گیرد و لایه سوم خدمات به کارکنان و ذی نفعان قوه قضاییه و مدیریت منابع سازمان و تعاملات ستادی را شامل می‌شود و لایه چهارم به خدمات قضایی به مردم، تعامل با ضابطان قضایی و دستگاه‌های اجرایی می‌پردازد.

وی اضافه کرد: لایه اول یعنی توانمندساز‌های نهادی مرکز آمار و فناوری اطلاعات، برای اولین بار در قوه قضاییه شکل گرفت و تمرکز اصلی و جدی در این حوزه داشتیم، از طرفی گستره استانی به شکلی شد که ۳۱ معاونت در استان‌ها تشکیل شد، در واقع برای توسعه عملیات قضایی در حوزه فناوری نیازمند معاونت‌هایی در استان‌ها بودیم که در حال حاضر مشغول فعالیت هستند.

رییس مرکز آمار و فناوری اطلاعات قوه قضاییه گفت: برای اولین بار پژوهشکده فناوری اطلاعات تاسیس شد و برای انجام هرکاری، فعالیت‌های مطالعاتی آن در این پژوهشکده انجام می‌شود.

وی ادامه داد: ما نیازمند نیروی انسانی کافی و خبره بودیم و به همین منظور منابع انسانی قوی را به کار گرفتیم، در یکی از تعاونی‌های قوه قضاییه شرکت حامی عدالت را تاسیس کردیم که نیرو‌های توانمند و دانشگاهی در این شرکت استخدام شدند که این موضوع از پروژه‌های موفق ما بوده است که در حال حاضر بیش از ۲۰۰ نفر در این شرکت فعالیت می‌کنند که از همه آن‌ها از مهندسان نرم افزار و سخت افزار هستند که در حوزه‌های شبکه‌ای فعالیت می‌کنند.

وی ادامه داد: ما متوجه شدیم که باید به قضات و کارکنان آموزش‌های لازم را بدهیم، لذا فعالیت گسترده‌ای در حوزه کارآموزان و ذی نفعان قضایی برای استفاده از فناوری اطلاعات شکل گرفت و آموزش‌های لازم ارائه شد.

آیت الله شهریاری افزود: یکی از مهمترین کار‌هایی که در دستگاه قضایی برای اولین بار شکل گرفت تصویب آیین دادرسی الکترونیکی بود که مشکلات بسیاری را از پیش روی ما برداشت.

وی گفت: ما متوجه شدیم که بدون تغییر قوانین و مقررات نمی‌توانیم کارهایمان را پیش ببریم که با مساعدت‌های مجلس و معاونت حقوقی قوه قضاییه، اصلاحات گسترده‌ای در قوانین و مقررات در حوزه آیین‌های دادرسی و دستورالعمل‌ها و آیین نامه‌ها ایجاد شد و برای اولین بار شبکه ملی عدالت در قوه قضاییه شکل گرفت.

آیت الله شهریاری گفت: ایجاد دفاتر خدمات الکترونیک قضایی یکی از افتخارات دستگاه قضایی است، همچنین راه اندازی سامانه ثنا و دسترسی مردم به آن در راستای عدالت الکترونیکی ایجاد شده است که ۲۰ میلیون نفر امروز قابلیت بهره برداری از سامانه ثنا را پیدا کردند و در همین راستا با توسعه ابلاغ الکترونیک بالغ بر ۳۰۰ میلیارد تومان در مدت دو سال صرفه جویی شده است.

خبر در حال تکمیل است...

منبع: خبرگزاری میزان

کلیدواژه: مرکز آمار قوه قضاییه چهل سالگی انقلاب قوه قضاییه عدالت الکترونیک سامانه ثنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۲۵۱۸۵۵۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صادرات نفت با خط لوله نداریم

به گزارش خبرنگار مهر ارسلان رحیمی مدیرعامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران در نشست خبری با اصحاب رسانه گفت: سرقت از خطوط لوله همواره وجود داشته و به دنبال کاهش آن هستیم البته این سرقت‌ها صدماتی را وارد می‌کنند.

رحیمی ادامه داد: خوشبختانه اقدامات و فعالیت‌های تجهیزاتی در دستور کار است و اقداماتی که انجام شده نشان دهنده عملکرد موفق ما است به طوری که در سال ۱۴۰۱ نزدیک به ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز داشتیم که ۳۵ مورد به برداشت رسیده بود در حالی که در سال ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ از ۴۷ مورد انشعاب غیر مجاز به ۴۱ مورد رسیده است که ۲۵ مورد انشعاباتی بوده که به برداشت نرسیده است.

وی در پاسخ به سوال مهر مبنی بر اینکه آیا ترانزیتی با کشورهای همسایه وجود دارد، گفت: برای همسایگان خط لوله‌ای برای انتقال نفت خام و فرآورده‌های نفتی وجود ندارد و زمانی که انتقال فرآورده‌های نفتی صورت می‌گرفت به وسیله نفت کش بوده است.

این مقام مسئول در پاسخ به سوال دیگر مهر مبنی بر اینکه چه میزان صرفه جویی از طریق انتقال نفت خام و فرآورده‌های نفتی به خطوط لوله صورت می‌گیرد، خاطر نشان کرد: میزان هزینه صرفه جویی یک‌میلیارد و ۷۰۰ میلیون دلار است که تقریباً ۹.۵ برابر است، زیرا عددی که انتقال می‌دهیم بسیار ناچیز و ۷۰ تومان است که این انتقال با نفت کش ۹ تا ۱۰ برابر می‌شود.

ادامه دارد…

کد خبر 6094284 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • توسعه همکاری های حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات ایران با اوگاندا
  • صادرات نفت با خط لوله نداریم
  • برگزاری دوازدهمین كارگاه بین‌المللی تئوری اطلاعات و مخابرات با حمایت همراه اول
  • توسعه روابط ایران و تانزانیا در ارتباطات و فناوری‌اطلاعات
  • صرفه‌جویی ۳ میلیون تنی آرد و نان با اجرای مناسب طرح هوشمندسازی
  • راه آهن اردبیل امسال به بهره برداری می رسد
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • بررسی توسعه روابط ایران و تانزانیا در حوزه ارتباطات و فناوری
  • دیدار مردمی معاون قوه قضاییه در حرم عبدالعظیم(ع)
  • اژه ای: جریانات مختلف سیاسی و اجتماعی از این اقدامات و آرای ما، هر کدام بهره‌برداری‌های خود را می‌کنند