Web Analytics Made Easy - Statcounter

حسن سجودی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا با اشاره به آغاز اجرای طرح ابلاغ الکترونیک اوراق مالیاتی در استان همزمان با سراسر کشور، اظهار داشت: اجرای این طرح اقدام موثری در راستای هوشمندسازی نظام مالیاتی است.

وی به اثرات مثبت اجرای این طرح اشاره کرد و یادآور شد: به اجرا درآمدن این طرح موجب شفاف سازی فرآیندهای مالیاتی و همچنین کاهش مراجعه غیرحضوری مودیان به ادارات ذیربط می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرکل امور مالیاتی کردستان با اشاره به اینکه طرح ابلاغ الکترونیک اوراق مالیاتی به منظور توسعه دولت الکترونیک و پیشبرد اهداف و برنامه‌های سازمان در مکانیزاسیون فرآیندها به اجرا درآمده است، افزود: علاوه بر ارسال اظهارنامه مودیان می توانند از طریق مراجعه به سامانه الکترونیکی اگر اعتراض هم نسبت به اوراق مالیاتی دارند اقدام به ثبت آن کنند.

سجودی اضافه کرد: اگر مودیان مالیاتی اقدام به فعال سازی ابلاغ الکترونیک نکنند فیش های صادر شده از سامانه مالیات قابلیت پرداخت از طریق سامانه‌های اینترنتی و خودپردازها را ندارد.
وی به مراحل ثبت درخواست ابلاغ الکترونیک اشاره کرد و گفت: مراجعه به سامانه register.tax.gov.ir، ورود به سامانه کاربری مودی مالیاتی با استفاده از رمز عبور شخصی، انتخاب گزینه ابلاغ الکترونیک از نوار سمت راست صفحه، کلیک بر روی گزینه درخواست فعال سازی ابلاغ الکترونیک از ستون سمت چپ جدول اطلاعات مودی مالیاتی، انتخاب کادرهای درخواست ارسال پیامک و تایید صحت اطلاعات و در نهایت کلیک بر روی گزینه تایید اطلاعات و درخواست مراحل ثبت درخواست الکترونیک است.
مدیرکل امور مالیاتی کردستان تاکید کرد: پس از فعال شدن این خدمات تمام اوراق مالیاتی به صورت خودکار در سامانه مالیاتی هر مودی بارگذاری شده و پیامک آن به شماره همراه ثبت شده در سامانه برای مشاهده و دسترسی به این اوراق ارسال می‌شود.

برچسب‌ها سازمان امور مالیاتی کشور کردستان دولت الکترونیک

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سازمان امور مالیاتی کشور کردستان دولت الکترونیک سازمان امور مالیاتی کشور کردستان دولت الکترونیک اخبار کنکور ابلاغ الکترونیک اوراق مالیاتی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۳۴۶۷۸۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه

پوریا خاوری مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی گفت: در سال ۱۴۰۱ تعداد ۷۸ مجمع به صورت الکترونیک برگزار شد که این عدد در سال ۱۴۰۲ بیش از سه برابر افزایش یافت.

مسئول برگزاری مجامع الکترونیک سپرده‌گذاری مرکزی افزود: در سال گذشته ۱۵ هزار و ۵۰۴ سهامدار از طریق درگاه یکپارچه مجمع الکترونیک «دیما» در مجامع ناشران شرکت کردند که بیشترین شرکت کننده برای مجمع شرکت "کشت و صنعت پیاذر" با ۱۴۸۶ نفر و پس از آن شرکت "معدنی و صنعتی چادر ملو" با ۱۴۶۱ شرکت کننده بود.

همچنین از ابتدای راه اندازی این درگاه تاکنون ۵۰ هزار و ۵۴۵ سهامدار با استفاده از سامانه دیما در مجامع ناشران به صورت الکترونیکی شرکت کرده‌اند.

درگاه یکپارچه مجامع الکترونیک «دیما»، جهت سهولت دسترسی کلیه سهامداران به مجامع عمومی شرکت‌های بورسی و ثبت شده نزد سازمان بورس و اوراق بهادار به صورت الکترونیک مهیا شده و این سامانه با بهره گیری از فناوری‌های نوین، بدون محدودیت‌های جغرافیایی، امکان برگزاری در بستری امن را برای سهامداران فراهم کرده است.

بهره گیری از بستر سجام جهت احراز هویت سهامداران، شفافیت بالا به واسطه رأی گیری الکترونیکی، امکان حضور نهاد‌های نظارتی در مجامع به روش الکترونیکی، حضور همزمان سهامداران در چند مجمع، امکان پرسش و پاسخ میان سهامداران و هیات رئیسه مجمع و وجود تالار گفتگو جهت تعاملات بین سهامداران از مزایای سامانه دیما به شمار می‌رود.

گفتنی است که سهامداران برای حضور در مجمع الکترونیک باید در سامانه سجام ثبت نام کنند تا دسترسی آن‌ها برای ورود به جلسه مجمع فعال شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی بانک و بیمه

دیگر خبرها

  • اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت است نه سامانه مودیان
  • بغزیان در گفت و گو با قدس: اعتراض طلافروشان به سامانه تجارت است که دارایی و موجودی انبار آنها را شفاف می کند
  • لزوم شفاف سازی در منابع و مصارف بودجه
  • شفاف سازی بودجه محقق شد؟
  • فرار مالیاتی با دفتر ویترینی
  • تبعات بند مشکل ساز بودجه بر صنعت بیمه و پیشنهاد عدم لحاظ بر درآمدها
  • برگزاری کارگاه فنی و تخصصی کاربری سامانه تیر الکترونیک e_TIR در تهران
  • افزایش ۳ برابری برگزاری مجامع الکترونیک با سامانه «دیما»
  • پرونده معاون امر به معروف و نهی از منکر استان خوزستان شفاف‌سازی شود
  • افزایش سه برابری برگزاری مجامع الکترونیک در بازار سرمایه